lunes, 23 de abril de 2018

SANT JORDI

Bona nit, Famílies.

Aquest matí, hem celebrat Els Jocs Florals a l'escola. Els nens i nenes de P5 hem participat fent Punts de llibre amb material reciclat (els podeu veure a l'entrada ). Han guanyat; el Biel Palmero, l'Ian i l'Emma.







Després d'esmorzar, hem anat a veure la paredeta de Can Gabaldà i hem comprat un conte, que hem llegit al mig de la Plaça Marcer. Per la tarda, hem vist " la Llegenda de Sant Jordi" en teatre al gimnàs.
Ha estat un dia molt bonic i ple de color. Gràcies a la Georgina, per tornar a acompanyar-nos.





Tot això ens ajuda a fomentar més el gust per la lectura, la qual cosa és molt positiva, perquè veiem que els infants van prenent més consciència per l'interès dels contes i són més els que en demanen mirar contes.

Us animo a seguir participant de la lectura del cap de setmana i que visiteu la Biblioteca del nostre poble per mirar contes, com ja sabeu " VOSALTRES SOU UN EXEMPLE, EL QUAL EL FILL/A ES VEU REFLETIT. Moltes gràcies, per la vostra participació.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

ACOMIADAMENT DEL CURS.

Bé,és lúltima vegada que escric en aquest bloc del curs. Han passat tres anys plens de moments molt plens de moltes vivències per a tothom. ...